Розшукали двох безвісти зниклих закарпатців

Співробітники Перечинського та Ужгородського відділів поліції встановили місцезнаходження двох місцевих мешканців – 15-річного юнака та 67-літнього пенсіонера. Їхньому життю загрози нема.

Повідомлення про зникнення неповнолітнього вихованця Перечинської школи-інтернат надійшло від працівників закладу. Заявник повідомив, що дитина покинула установу,  не повідомивши про свої наміри працівників школи.

Поліцейські Перечинського відділення поліції спільно з виноградівськими колегами розшукали 15-річного хлопця. Дитину знайшли у селищі Королево, де проживають родичі зниклого. 

Зараз  хлопця повернули до  закладу у місті Перечин, де він тимчасово  проживає. Загрози життю і здоров’ю дитини нема.

Поліцейські Ужгородщини розшукали 67-літнього чоловіка, про зникнення якого заявила донька. Жінка повідомила, що її батько пішов з дому і не повернувся,  на телефонні дзвінки не відповідає.

Працівники кримінальної поліції відділення за складеним орієнтуванням почали пошуки чоловіка. Як з’ясували, мешканець села Розівка, що на Ужгородщині,  перебуває на стаціонарному лікуванні у обласному центрі Закарпаття. Загрози його життю нема.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.