В ДТП на Прикарпатті загинув закарпатець (ФОТО)

ДТП трапилася вчора, 5 березня близько 20 години 25 хвилин на трасі Н-10. Як попередньо встановили правоохоронці, водій 1992 року народження, мешканець Закарпатської області, керуючи автомобілем «Skoda Oktavia», рухаючись у напрямку міста Стрий, під час здійснення маневру обгону автопоїзда у складі тягача «Renault» та напівпричепа «Wielton» виїхав на смугу зустрічного руху.

Після цього зіткнувся із зустрічним автомобілем «Mercedes-Benz Vito» під керуванням 51-річного жителя Чернівців. Унаслідок зіткнення автомобіль «Skoda Oktavia» відкинуло назад на свою смугу, де він зіткнувся з автопоїздом.

У результаті ДТП водій автомобіля «Skoda Oktavia» загинув на місці події – біля села Вовчківці на Івано-Франківщині. Ще два його пасажири віком 26 та 42 роки, жителі Закарпатя, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікувального закладу.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Івано-Франківської області, крім того, травми отримали й водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» та три його пасажири віком 16, 51 та 45 років, мешканці Буковини. У водіїв взято кров на перевірку вмісту алкоголю.

Подробиці автопригоди встановлює слідство. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.