Київ прощався з героєм-добровольцем!

4 березня посеред гучного центру столиці небайдужі громадяни проводжали в останню путь ще одного Героя! На Майдані Незалежності відбулося прощання із загиблим бійцем Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" Романом Федоришиним (друг "Федя").

Кияни зустріли Героя на колінах. Попрощатися із воїном-добровольцем прийшли побратими, волонтери, друзі та прості кияни.

Панахиду за загиблим відправили під стелою. Далі, кожен присутній мав змогу віддати останню шану бійцю та покласти квіти.

Декілька слів про Романа сказала речник ДУК "Правий сектор" Дана Виноградова, яка знала його особисто. Дана відзначила мужність та хоробрість хлопця, його веселу вдачу та воїнську відчайдушність. На останок, від імені усіх побратимів-добровольців речник ДУК ПС попросила вибачення у Героя за те, що не вдалося його вберегти…

Доки у мирній столиці активно обговорюють вибори, то на Сході гинуть українці, які виконують свій обов’язок – захищають рідну землю.

Вічна пам'ять тобі, Друже! Твоя смерть не буде даремною. Боротьба триває, і у ній правда за нами, а отже, і Перемога обов’язково буде здобута!

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.