5 років без друга "Чіріка": Пам'ятаємо, помстимося!

Рівно 5 років назад у самому серці Одеси розпочалася битва, що вирішила подальшу долю всього Півдня України. Бойовики проросійських сил з-поміж так званої "Народної дружини Антимайдану" здійснили агресивний напад на учасників маршу за єдність України.

Протистояння зав'язалося на розі вулиць Дерибасівської та Преображенської, під час якого бойовики-сепаратисти пустили у хід вогнепальну зброю. Одна з перших куль влучила в десятника Одеського осередку "Правого сектору" Ігоря Іванова (друг "Чірік"). Увечері того ж дня він помер в лікарні.

Загибель побратима, друга "Чіріка" стала точкою неповернення. Саме в той час усі патріоти Одеси дійшли висновку, що проросійські колаборанти розуміють тільки мову сили, тому, якщо не здолати їх тут і зараз, все місто, весь регіон може опинитися під загрозою московської окупації.

2 травня 2014 року патріоти України виграли бій за Одесу, вберігши її від "Донецького сценарію". Гіркоту втрати по Ігорю Іванову Одеський осередок "Правого сектору" відчуває і досі.

Побратими згадують його як розумну, сміливу та принципову людину. Він належав до тої генерації молодих українців, які мали будувати нову державу, підкорювати нові горизонти та прославляти її ім'я у світі. 

Для нас героїчний Чин друга "Чіріка" як і він сам назавжди залишаться в серцях. Ми будемо продовжувати нашу боротьбу за Україну та обов'язково переможемо усіх ворогів попри негаразди.

"Нашою помстою — стане сміх наших дітей. Нашою помстою стане перемога України!"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.