Поліцейські Закарпаття виявили за добу п’ятьох п’яних водіїв

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення задокументували випадок керування транспортним засобом у стані  алкогольного сп’яніння. Ще чотирьох  п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Учора ввечері в Ужгородське районне відділення поліції зателефонували з села Холмок і повідомили про те, що п’яний чоловік сів за кермо автомобіля й може накоїти лиха. 

Працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення зупинили в селі вказаний автомобіль марки «ВАЗ-2103», яким керував житель Холмока в стані алкогольного сп’яніння. 

Водія доставили до лікарні для проходження медосвідування, після чого склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від правопорушника вилучили  водійське посвідчення та відсторонили його від керування.    
Ще чотирьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.