Жителька Мукачева шукала у лісі гриби, а знайшла артснаряд

Не секрет, що на Закарпатті задощило… Тож, місцеві мешканці одразу масово вирушили на "тихе полювання", але замість бажаних грибів, громадяни знаходять у лісі дещо інше та небезпечніше. За вчорашню добу 28 травня, двічі до рятувальників надходили повідомлення про виявлення небезпечних знахідок, саме під час збирання грибів. Одну з них, ще вчора було виявлено та знищено в Ужгородському районі.

Але не встигли піротехніки ДСНС перепочити, як до них надійшло чергове повідомлення про виявлення боєприпасу. Цього разу, небезпечною знахідкою виявився артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої Світової війни, знайдений жителькою Мукачева під час збирання грибів у лісовому масиві.

Закарпатські рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів: у жодному разі не можна наближатися до підозрілого предмета, торкатися знахідок власноруч і дозволяти це робити іншим. Про знайдені підозрілі предмети слід негайно повідомити в компетентні органи за номерами «101» або «102», або ж сповістити в орган місцевого самоврядування та огородити місце їх виявлення.

У ДСНС України у Закарпатській області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.