Поліція Закарпаття відшукала двох неповнолітніх дівчат

Працівники поліції встановили місцезнаходження 12-річної вихованиці Берегівського дитячого притулку та 16-річної мешканки Чинадієва.  З дівчатами все гаразд, їх життю та здоров'ю  загроз нема.

Співробітники Берегівського відділу поліції встановили  місцезнаходження 12-річної вихованки притулку, що у селищі Батєво. Дівчина самовільно покинула заклад, у якому виховувалась, і не повернулася. Про зникнення вихованиці поліції повідомили працівники притулку. 

Поліцейські одразу почали пошуки неповнолітньої. Як розповіли працівники ювенальної поліції дівчину, розшукали у Івано-Франківській області, куди вона поїхала потягом до свого батька. 

З неповнолітньою правоохоронці провели профілактичну бесіду про недопущення подібних випадків в майбутньому. Зараз дитину повернули до притулку. 

Працівники ювенальної превенції та слідчо-оперативної групи Мукачівського районного відділення поліції впродовж трьох годин розшукали 16-річну мешканку Чинадієва.  Про зникнення доньки поліції заявила її мати. Дівчина ще 26 травня пішла з дому, не попередивши своїх рідних. За словами матері, донька уже неодноразово покидала домівку, проте завжди поверталась.  Цього разу дівчину розшукали у її знайомих у тому ж селі. 

Правоохоронці повернули дівчину додому, провівши з нею профілактичну бесіду. На батьків дівчини складено адмінпротокол за неналежне виховання доньки. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.