Поліція з`ясовує обставини смертельної автопригоди у Мукачеві

Працівники слідчого управління поліції Закарпаття  розпочали кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в місті Мукачеві. Травмований велосипедист  помер в лікарні, водій легкового автомобіля не постраждав.

8 червня, близько 22.20 год, на лінію «102», надійшло повідомлення про  дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Томаша Масарика у місті Мукачеві. 

На місці події працівники слідчо-оперативної  групи встановили попередні обставини автопригоди. Як з’ясували слідчі, водій автомобіля «Renault Clio»,  рухаючись  у напрямку м.Іршава, допустив зіткнення  з 40-річним велосипедистом.  Останній, рухаючись  із машиною  у попутному напрямку,  різко змінив напрям свого маршруту і виїхав на проїжджу частину, де і відбулось зіткнення. Потерпілого з численними травмами одразу госпіталізували до місцевої лікарні, однак у медустанові чоловік помер.

За кермом автомобіля перебував 29-річний мукачівець. Водій керував машиною тверезий.

За фактом автопригоди слідчі управління з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками). Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. Слідство  триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.