В Ужгороді горіло кафе

16 червня о 02:38 до рятувальників  надійшло повідомлення про пожежу в одному з кафе, що на набережній Незалежності в Ужгороді.

Для її ліквідації до місця було направлено вогнеборців 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород. Усього було залучено три одиниці основної та допоміжної техніки, а також 9 чоловік особового складу.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.  

Як з’ясувалося, осередком займання стало приміщення кухні. Пожежу виявив один із працівників закладу, котрий залишився тут на ночівлю. Чоловік не розгубився, викликав рятувальників та заходився шукати ще двох жінок, які разом з ним знаходилися в будівлі закладу. В одному з приміщень він знайшов 45- річну Олену, котра вже добряче наковталася чадного диму. Її негайно було виведено на свіже повітря та передано до рук лікарів швидкої допомоги, котрі також прибули до місця пожежі. У жінки медики діагностували отруєння продуктами та доправили її до лікувального закладу.

Вже по прибуттю до місця рятувальників стало відомо, що всередині закладу перебуває ще одна працівниця, 1993 року народження. Жінка знаходилася в дальній кімнаті. Шлях до виходу їй відрізав вогонь та сильне задимлення.

Її в задимленому приміщенні відшукав помічник начальника чергової зміни з питань оперативного реагування оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області Євген Коркнай. Рятувальник не гаючи часу вивів її на свіже повітря. На щастя медичної допомоги жінка не потребувала.

О 03:00 пожежу вдалося локалізувати, й о 03:40 повністю ліквідувати.

Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються. Вогнем знищено частину обладнання та закопчено стіни.

У ДСНС України у Закарпатській області
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.