На Мукачівщині поліція виявила п’яного водія, який скоїв ДТП, в’їхавши в електричний стовп

Працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення задокументували випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в селі Косино Мукачівського району. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи.  

У селі Косино на Мукачівщині  сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2101» в’їхав на вулиці в електроопору. Сам стовп удар витримав, але електричні дроти обірвалися. Водій-винуватець аварії втік з місця пригоди. 

Про пригоду в поліцію повідомили працівники електромережі, які приїхали в село чинити світло.  

Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення розшукали винуватця автопригоди, яким виявився житель сусіднього села Обава Мукачівського району. Автомобіль зі слідами ДТП знайшли у нього вдома. 

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, водійського посвідчення не надав. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за залишення місця пригоди, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.   

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

   

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.