Правоохоронці Закарпаття виявили за добу 6 п’яних водіїв, два з яких керували без водійських посвідчень

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Тячівському, Іршавському районах. Ще чотирьох  п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селищі Солотвино Тячівського району пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювала одна передня фара. За кермом перебував житель селища Тересва у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також керував без водійського посвідчення, якого не має взагалі. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.   

У селі Вільхівка на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому  не світила одна передня фара. Керував автомобілем житель села Приборжавське, який  не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,7 проміле алкоголю.  На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 4 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  
   

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.