На Воловеччині під фуру потрапив пішоход

На автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Біласовиця водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий загинув на місці події. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне  провадження.

Вчора,  18 листопада,  о 20:20 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Біласовиця Воловецького району сталася  ДТП, у якій  загинула людина. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Воловецького відділення поліції. Попередньо встановлено, що водій вантажного автомобіля «Renault», 56-річний житель Львівської області,  рухаючись  у напрямку Львова, здійснив наїзд на пішохода. Від отриманих травм потерпілий  загинув на місці події. Загиблий - 41-річний мешканець села Латірка Воловецького району.

За фактом автопригоди у поліції  розпочато слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.  Транспортний  засіб доставлено на арештмайданчик відділення  поліції. В рамках  розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.