Минулими вихідними виноградівські рятувальники ліквідували дві пожежі

Перше повідомлення про пожежу до виноградівських рятувальників надійшло 7 грудня о 20:40. Осередком загорання стало підсобне приміщенні каналізаційно-насосної станції у м. Виноградів на вул. Белли Бартока.

На ліквідацію було направлено черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів у складі 5 рятувальників на двох одиницях техніки. О 20:52 пожежу локалізували, а о 21:08 повністю ліквідували. Пожежею було знищено 1 кв. м перекриття.

Наступного дня, 8 грудня, о 18:20 до Служби порятунку Закарпаття повідомили про загорання надвірної споруди на вул. Головній  у с. Шаланки, яка належить 61-річному пенсіонеру.

До прибуття рятувальників, домочадці намагалися власноруч приборкати стихію, проте бажаних результатів не було досягнуто. На місці події на двох одиницях техніки працювали вогнеборці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та пожежно-рятувальної групи смт Вилок аварійно-рятувального загону спецпризначення. О 18:51 пожежу було локалізовано, а о 20:00 ліквідовано повністю. В результаті пожежі знищені: дерев’яне перекриття та покриття надвірної споруди на площі 40 кв. м, 300 кг зерна та 400 кг насіння соняшника, а також наявні там речі домашнього вжитку. Проте вправність та професіоналізм бійців ДСНС дозволили врятувати від можливого знищення поруч розташовану будівлю гаража.

В обидвох випадках травм та жертв вдалося уникнути. Причини пожеж та збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.