Поліція Закарпаття виявила чотирьох нетверезих водіїв

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення задокументували в місті Рахів випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.  

У поліцію Рахова вдень надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить нетверезий чоловік на автомобілі марки «Bолга». 

Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, яким керував місцевий житель. Водій був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили аж 3,27 проміле алкоголю. 

На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного спяніння, вилучили водійське посвідчення  та відсторонили його від керування. 

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

                       
                                                                                                                      
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.