Поліція продовжує розслідування ДТП в селі Ракошино, в якій постраждала жінка

31 грудня минулого року у селі Ракошино, що на Мукачівщині, водій автомобіля «Renault» здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на червоний сигнал  світлофора. Потерпіла й досі перебуває в лікарні. Розслідування у справі триває .

Днями, під час моніторингу мережі Інтернет, правоохоронці виявили публікацію одного з користувачів, у якій згадувався факт ДТП в селі Ракошино, що мав місце 31 грудня минулого року (https://ua-reporter.com/news/uzhas-pered-novym-godom-na-zakarpate-zhenshchina-vpala-v-komu-mozg-prekratil-funkcionirovat). 

Нагадаємо, йдеться про автомобільну аварію, в якій 24-річний ужгородець, рухаючись на автомобілі «Renault», здійснив наїзд на 34-річну місцеву жительку, яка  переходила дорогу на червоний сигнал світлофора. Потерпілу було доставлено до медзакладу. За фактом слідчі Мукачівського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Зазначимо, що розслідування  у цій справі триває. Правоохоронці докладають максимум зусиль, аби встановити всі обставини ДТП. Наразі на автомобіль ужгородця накладено арешт. Працівники поліції опитали свідків події, вилучили та вивчають наявні відеозаписи. Крім того, призначено ряд експертиз, на результати яких правоохоронці очікують.

Поліція звертається до всіх водіїв та пішоходів із проханням бути максимально обережними на дорогах і неухильно дотримуватися правил безпеки дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.