Поліція Закарпаття за минулу добу виявила 9 нетверезих водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Великоберезнянському, Міжгірському та Тячівському районах. Ще 6 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи .

У селищі Дубове Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2121», водій якого керував з непристебнутим паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На водія складено відповідний адмінпротокол та відсторонено від керування.

У селі Малий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109» на якому не працював покажчик повороту. Водій, місцевий мешканець, за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у чоловіка 1,70 проміле алкоголю. Водійське посвідчення у водія вилучили та відсторонили від керування.

У селі Лозянський Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення зупинили автомобіль  «Opel», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування у лікарні тест показав 0,25 проміле алкоголю у крові. Водійське посвідчення у водія вилучили та відсторонили від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

           
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.