На Закарпатті поліцейські врятували двох діток, яких покинули батьки

До працівників поліції звернулися небайдужі громадяни м.Рахів, які повідомили, що вулицями міста блукають двоє маленьких діток. Поліцейські негайно прибули до вказаного місця та забрали діток до відділку поліції, щоб розшукати їхніх батьків .

Сьогодні, 4 березня 2020 року, до працівників Рахівського відділення поліції звернулися небайдужі місцеві мешканці, які повідомили, що вулицями міста блукають двоє маленьких діток. Згодом продавчиня місцевого магазину розповіла правоохоронцям, що одна з дівчаток ледь не потрапила під колеса автомобіля.

На вулицю, де востаннє бачили дітей, негайно прибули працівники поліції. Там вони виявили двох дівчаток – 3-ох і 4-ох років. Поліцейські забрали діток з вулиці до відділку, щоб уберегти малечу та встановити батьків, а також з’ясувати, яким чином такі маленькі діти опинилися без нагляду дорослих. 

Наразі особи батьків встановлено. Їх буде притягнуто до відповідальності згідно з чинним законодавством. Діток поміщено до дитячого відділення Рахівської районної лікарні. 

Маленькі гості не злякалися, куштували смаколики та вже встигли потоваришувати зі своїми новими друзями-поліцейськими.

Правоохоронці Закарпаття щиро вдячні громадянам за виявлену небайдужість та пильність. З Вашою допомогою ми разом змогли захистити дітей від непоправних наслідків безвідповідальності дорослих.

*Шановні батьки! Не забувайте про свої обов’язки щодо догляду та виховання дітей. Вони потребують Вашої уваги та піклування. Діти – це наше майбутнє, бережіть своїх дітей!*

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

  
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.