Поліція Мукачівщини розкрила крадіжку з місцевого магазину

Із крамниці у селі Нове Давидково Мукачівського району троє неповнолітніх хлопців викрали гроші та блоки з сигаретами. За фактом крадіжки з проникненням розпочато слідство. Підліткам повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

До Мукачівського районного відділення поліції надійшло повідомлення від власника продуктового магазину у селі Нове Давидково про те, що вночі невідомі проникли до крамниці та викрали гроші у сумі близько  20 тисяч гривень  і блоки з сигаретами. 

Працівники кримінальної поліції районного відділення після проведення оперативно-розшукових заходів встановили осіб причетних до злочину. Ними виявились троє неповнолітніх місцевих жителів. Хлопці, віком 14, 15 та 16 років вночі пошкодили двері магазину,  проникли всередину та з  каси викрали гроші і сигарети.

За фактом крадіжки, вчиненої з поєднанням у приміщення (ч.3 ст.185) Кримінального  кодексу України розпочато слідство. Підліткам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. У справі триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

  
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.