Поліцейські Закарпаття виявили за добу 10 нетверезих водіїв

Упродовж минулої доби випадки керування транспортними засобами водіями в стані сп’яніння задокументовано в Іршавському, Ужгородському, Рахівському, Перечинському районах. Ще трьох виявили працівники обласного управління патрульної  поліції.  

Відразу чотирьох нетверезих водіїв задокументували працівники груп реагування патрульної поліції Іршавського відділення. Усіх виявили в самій Іршаві.

Зранку поліцецські зупинили в місті автомобіль марки «Daewoo Sens», на якому не працював сигнал повору під час виконання маневру. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп‘яніння, але відмовився від медосвідування. 

В обід поліцейські зупинили за аналогічне порушення автомобіль ВАЗ-2104 під керуванням іншого іршавчанина. Він теж не мав водійського посвідчення та був п‘яний. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю.

Ввечері в Іршаві поліцейські зупинили автомобіль марки «Skoda Octavia» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Водій перебував у стані наркотичного сп‘яніння, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні. 

Уже вночі поліцейські зупинили в місті автомобіль марки «Volkswagen Golf» іноземної реєстрації за незрозуміле маневрування. За кермом перебував житель селища Ільниця в стані наркотичного сп‘яніння, що підтвердилося в лікарні.

Ще один водій у стані наркотичного сп‘яніння був задокументований перечинськими поліцейськими. У селі Сімер вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Mitsubishi Pajero» за маневрування. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та був у стані наркотичного сп‘яніння. Від медосвідування він відмовився. На нього склали відповідні  адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Глибоке на Ужгородщині працівники поліції зупинили вантажівку марки "ГАЗель", водій якої не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік був п‘яний, драгер виявив у нього 1,48 проміле алкоголю.

У селі Богдан Рахівського району поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп‘яніння. Водійського посвідчення він не мав, від медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

Ще трьох п’яних водіїв  виявили за минулу добу працівники облуправління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп‘яніння) буде надіслано в суд для прийняття відповідних рішень.

Відділ комунікації поліції
Закарпатської області

                
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.