Поліцейські Закарпаття виявили за добу 9 п’яних водіїв, троє з яких керували без водійських посвідчень

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували факти керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському, Свалявському, Виноградівському, Берегівському, Хустському, Тячівському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Великому Березному ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103», водій якого, житель Ужгорода, не був пристебнутий паском безпеки й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також взагалі не має водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 1,53 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, автомобіль затримали на спецмайданчик поліції. 

У Хусті вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,38 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  
У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик.  
У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому був відкритий під час руху багажник. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та  був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за  керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.   

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити освітлення.  За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.  
У селі Вонігово Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції  зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити освітлення. За кермом автомобіля перебував житель села Кричево, який не надав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

Випадок керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували на Свалявщині. Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники  обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.