На Закарпатті триває профілактика поширення коронавірусної інфекції

Рятувальники Закарпаття продовжують дезінфекцію у місцях масового скупчення людей: під'іздах багатоквартирних житлових будинків, адміністративних будівлях, вулиць населених пунктів, продовольчих ринках, супермаркетів, аптеках та у інших місцях, де у період карантинних заходів можуть перебувати люди
Так, впродовж вчорашньої доби було продизінфіковано 54 об'єкти, а загалом з початку проведення робіт рятувальники ДСНС провели дезінфекцію 377 об'єктів на території краю.

Для проведення дезінфекції використовувалася спеціальна суміш, яка є цілком безпечною для людей і тварин, а також не шкодить металу, деревині та забезпечує надійний змив органічних та неорганічних речовин з будь-яких поверхонь.
Окрім того рятувальники невпинно інформують громадян, через гучномовці на автомобілях про необхідність дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусом.
У Іршавській ОТГ рятувальники об'єднали свої зусилля разом із волонтерами та поки одні інформували, інші роздавали соціально незахищеним верствам медичні маски та нагадували що при перебуванні на вулиці обов'язково потрібно їх одягати.

 У ДСНС України у Закараптській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.