На Виноградівщині спіймали хабарника

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора одного з відділень прикордонної служби «Вилок» відділу прикордонної служби «Дякове» Мукачівського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби під час одержання ним неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

а попередньою інформацією, прикордонник вимагав та одержав 500 доларів США від громадянина. За гроші він повинен був надати інформацію про місця розміщення прикордонних нарядів чим сприяти у переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України до Угорщини поза пунктом пропуску.

Слідчі ДБР затримали інспектора ДПС в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, під час одержання ним неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудовим ролідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Ужгородського гарнізону Західного регіону. Оперативний супровід – Відділ власної та внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону ГВВБ «Захід» та Закарпатське управління ДСР Нацполіції.
У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна, повідомили в пресслужбі ДБР.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.