В Ужгороді помер вірний син України, націоналіст та патріот Євген Байла

З глибоким сумом сповіщаємо про важку втрату побратима, вірного сина України та незламного патріота.
14 лютого нас покинув Євген Байла.

Про це повідомляє прес - служба ВО "Свобода" Ужгород.
Прощання з Євгеном відбудеться 17 лютого о 13:00 у селі Баранинці.
Член ВО «Свобода» з 2010 року. Цей крок був свідомою життєвою позицією, бо сам він з націоналістичної родини. Від початків Євген Байла – активний громадський діяч, стояв у витоків відродження «Просвіти», громадсько-політичного руху за проголошення Незалежності України, учасник всіх революцій задля утвердження державності. 
Друг Євген один з учасників встановлення жовто-блакитного прапора на Говерлі у 1989 році до дня народження Тараса Шевченка.
"Я буду завжди, до поки будуть сили у авангарді боротьби за утвердження української державності" - з посмішкою говорив побратим.
Свій внесок у процеси відродження і творення сучасної України Євген  називав посильною працею – нормальною реакцією свідомого громадянина.
Щирі співчуття рідним та близьким.
Світла та вічна пам'ять..
Євген БАЙЛА народився 24 жовтня 1955 року на Львівщині. Загальну середньо-технічну освіту здобув у Львівській ЗОШ № 70. Навчався у Львівському Поліграфічному технікумі, у 1988–1993 рр. – в Українському Поліграфічному інституті імені Івана Федорова  за спеціальністю «Інженер-технолог поліграфічного виробництва» (нині Львівська Академія Друкарства). 
З 1981 року працював в поліграфічній галузі Ужгорода: у видавництві «Радянське Закарпаття» (ПРАТ «Вид-во «Закарпаття») лінотипістом, друкарем, технологом, майстром,  у 1993–2004 рр. – директором ТОВ «Колір-прінт», займався підприємницькою діяльністю. У 2006–2014 рр. – провідний спеціаліст УжНУ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.