Бійці МНС Закарпаття рятували мукачівську квартиру від пожежі (ФОТО)

28 листопада о 11:30 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в Мукачеві на вулиці Православна Набережна у багатоквартирному житловому будинку відчувається сильне задимлення в помешканнях місцевих жителів.

 

За лічені хвилини на місці виклику вже працювали два відділення державної пожежно-рятувальної частини № 17. З’ясувалося, що осередком загорання стала квартира на п’ятому поверсі 57-річної мукачівки. Оскільки на момент виникнення пожежі господарки не було вдома, то рятувальникам довелося самотужки відчинити вхідні двері. Внаслідок оперативним та злагодженим діям вогнеборців, помешкання та майно на суму 50 тис. грн. вдалося врятувати від знищення. Правда, у кімнаті, де виникла пожежа, вогонь все таки встиг пошкодити двері, ліжко, крісло та інші речі домашнього вжитку.

 

Матеріальні збитки, заподіяні стихією, встановлюються. Щодо причин виникнення пожежі, то, ймовірніше за все до появи вогню в квартирі призвело коротке замкнення подовжувача, до якого було ввімкнено холодильник.

 

Окрім цього, черговою вартою із сусідньої квартири були евакуйовані 67-річний чоловік та його 30-річний син.

 

 

 

 

Джерело:ТУ МНС у Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.