Українець і таджик загинули внаслідок ДТП

Учора, 5 грудня, на дорогах України сталася низка дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками.

 

Зокрема, в Рівненській області на автодорозі Київ - Ковель зіткнувся пасажирський мікроавтобус БАЗ і автомобіль Mercedes-Benz 308.

 

За даними МВС, о 15:05 на трасі біля села Янівка Сарненського району водій автомобіля Mercedes з литовськими номерами, громадянин Таджикистану, виконуючи обгін, допустив зіткнення з автобусом БАЗ із 15 пасажирами, який їхав до Кузнєцовська.

 

Після цього він допустив ще одне зіткнення з автомобілем ГАЗ 31029, що рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП 45-річний водій автобуса БАЗ загинув на місці, пасажири не постраждали.

 

Водій Mercedes-Benz 308, 33-річний таджик, отримав важкі травми і госпіталізований в реанімаційне відділення Сарненської райлікарні, де помер того ж дня під час надання меддопомоги.

 

Крім того, за даними ДАІ, о 16:45 на трасі Стрий - Тернопіль, поблизу села Підгороднє Тернопільського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля і фури.

 

За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-21013 не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажівкою Volvo з напівпричепом. У результаті ДТП водій і пасажир автомобіля ВАЗ загинули на місці пригоди.

 

ДАІ також повідомляє, що о 17:45 в Євпаторії на регульованому перехресті водій автомобіля ВАЗ-21074, при виконанні повороту ліворуч, не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з автомобілем Honda Accord.

 

Внаслідок ДТП водій і пасажир Жигулів загинули на місці пригоди, а водій автомобіля Honda отримав тілесні ушкодження, з якими доставлений до лікарні.


Джерело:Українські новини

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.