Закарпатцям котрі відпочивають в "суперових" курортах Бердянська та Маріуполя , "спортить" настрій шторм

МНС України попередило мешканців узбережжя Азовського моря про наближження шторму. Про це УНН повідомили у МНС.

"У найближчі 2-3 години з утриманням до кінця доби 16 грудня по Азовському морю та портах Маріуполь і Бердянськ посилення східного вітру до 25-30 м/с, висота хвиль у морі 15-20 дм, в портах 13-15 дм. Обледеніння суден", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у зв’язку з виходом теплих повітряних мас із Середземномор’я сьогодні по Чернівецькій області області та Чернівцях очікуються складні погодні умови. Про це УНН повідомили у МНС.

"Протягом 16 грудня посилення південно-східного вітру 15-20 м/с; підвищення температури до 0 °; опади у вигляді мокрого снігу, місцями з переходом у дощ, вранці та вдень 16 грудня сильні опади; налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, станом на 7 год. ранку 16 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру та ожеледь), через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач знеструмлено 488 населених пунктів у 10 областях: Київська - 125, Тернопільська - 95, Рівненська - 60, Житомирська - 57, Чернівецька - 42, Волинська - 41, Львівська - 26, Вінницька -22, Хмельницька - 16, Закарпатська - 4.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено додаткові бригади обленерго та 35 од. техніки підвищеної прохідності МНС з метою доставки аварійних бригад у важкодоступні місця. Для забезпечення електропостачанням лікувальних закладів та об’єктів життєзабезпечення населення від МНС залучено 18 пересувних електростанцій.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.