6-річний хлопчик вижив, потрапивши під колеса автобуса

Здолбунівському районі Рівненщини 6-річний хлопчик, ковзаючись по проїжджій частині, потрапив під колеса маршрутного таксі. На щастя водій рейсового транспортного засобу відразу ж розпочав екстрене гальмування. Та на слизькій дорозі малюк таки потрапив під колеса транспортного засобу. Про це  повідомили у МВС.

"До лікарні дитина потрапила із підозрою на пошкодження внутрішніх органів. Після ретельного комплексного обстеження та кількох проведених днів у медзакладі дитину відпустили додому", – коментує дитячий хірург Здолбунівської ЦРЛ Володимир Олійник.

"Водій маршрутки сполученням "Рівне – Новосілки" намагався уникнути зіткнення і пригальмував, коли побачив хлопчика, – розповів старший державтоінспектор ВДАІ Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області Олександр Сістук. – Він з’їхав на узбіччя і зупинився, однак дитина таки потрапила під передній бампер транспортного засобу".

Відомості про подію кваліфіковані за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Окрім потерпілого хлопчика, у сім’ї виховується ще четверо дітей.

Співробітники міліції звертаються до батьків із проханням слідкувати за своїми дітьми у зимову пору, адже катання на санчатах по проїзній частині, катання на ковзанах на крихкому льоду можуть призвести до непоправних наслідків.


Джерело:УНН

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.