Масове загорання автомобілів на Закарпатті (ФОТО)

Протягом однієї чергової доби до пожежно-рятувальної служби краю надійшло 3 повідомлення про загорання автотранспортних засобів. Наразі фахівцями пожежної справи встановлюються остаточні причини виникнення загорань.

 

15 грудня у Мукачеві на вулиці А.Павлова під час ремонту загорівся автомобіль марки Audi А 80. Повідомивши про пожежу за номером «101» господарь автівки намагався загасити полум’я самотужки, проте це вдалось тільки професійним вогнеборцям ДПРЧ-17. Внаслідок пожежі було пошкоджено відсік двигуна та передню частину автомобіля. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

 

А вночі 16 грудня близько 4 години в селі Вільхівка Іршавського районі та місті Свалява майже одночасно зайнялися автомобілі Daewoo Lanos та Volkswagen Golf. В першому випадку загорання виникло внаслідок короткого замкнення електропроводки автівки, яка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії 19-річний водій Daewoo та пасажири (1989-1994 років народження) з різними політравмами були госпіталізовані до лікарні. Пожежею знищено акумуляторну батарею та пошкоджено передню частину автомобіля. Орієнтовні прямі збитки становлять 1000 гривень.

 

А в місті Свалява через загорання автомобіля Volkswagen Golf, який знаходився на подвір’ї, ледве не згорів житловий будинок. На час прибуття вогнеборців вогонь з транспортного засобу вже почав перекидатись на будівлю Лише завдяки вправним діям вогнеборців розповсюдженню стихії на житловий будинок вдалось запобігти. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік та частково скло. Ймовірна причина пожежі – підпал. Прямі збитки встановлюються.

 

 

ТУ МНС у Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.