В Новий рік на Закарпатті відбувся ряд екстимальних ситуацій

Не обійшлося на Новий рік й без нещасних випадків. Так, у саму новорічну ніч в Хустську ЦРЛ потрапив 29-річний житель міста, в якого лікарі діагностували рвану рану чола та опіки обличчя. Про пригоду повідомили в міліцію. Як з′ясували правоохоронці, потерпілий запускав у дворі свого будинку новорічні феєрверки, порушивши правила техніки безпеки, внаслідок чого заряд потрапив йому в обличчя…

 

Молода киянка приїхала на Новий рік на Закарпаття з метою піднятися на гору Говерла, однак несподівано заслабла й ледь не заблукала в горах. Про це дівчина повідомила по телефону свого київського приятеля, а той зателефонував рятувальникам. В свою чергу ті повідомили про даний випадок в міліцію. В ході оперативно-розшукових заходів заблукалу 24-річну київську туристку знайшли в колибі в урочищі поблизу селища Ясіня на Рахівщині, де вона зупинилася переночувати. Життю та здоров′ю дівчини ніщо не загрожує.

 

Ще один киянин потрапив у новорічну ніч в халепу в Мукачеві. 24-річний турист хильнув зайвого й прогулювався нічним містом. Біля готелю до нього причепилася невідома компанія. Зловмисники побили свою жертву й відібрали дорогий мобільний телефон «Айфон», гроші в сумі 300 доларів і документи. Потерпілий опинився в лікарні зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою, а його кривдників розшукує міліція.

 

Інший киянин зупинився на Новий рік в готелі в Берегові. Тут від нього поцупили спортивну сумку, в якій був фотоапарат, медичний пристрій для вимірювання тиску й гроші в сумі 500 гривень. Потерпілий звернувся із заявою в Берегівський райвідділ міліції й крадія розшукують.


Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.