На Перечинщині 79-річний закарпатець отруївся чадним газом під час пожежі (ФОТО)

24 січня о 07:21 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення, що в с. Порошково на вулиці Зарічна горить житловий будинок 79-річного місцевого мешканця

 

На місце виклику поспішила чергова варта державної пожежно-рятувальної частини № 1 м. Перечин. На час прибуття рятувальників вогонь вже взяв у полон дві кімнати будинку та дерев’яне перекриття й покрівлю господарської прибудови на площі 30 кв. м. О 08:15 пожежу було локалізовано, а згодом повністю ліквідовано.

 

Причина загорання та збитки, заподіяні стихією, встановлюються. Внаслідок пожежі були знищені: дерев’яне перекриття на площі 35 кв. м, покрівля на площі 50 кв. м та речі домашнього вжитку, що знаходилися у двох кімнатах житлового будинку. Також вогонь встиг пошкодити покрівлю на площі 20 кв. м, двері, вікна житлового будинку й дерев’яну господарську прибудову.

 

Від знищення полум’ям вогнеборці зуміли врятувати сусідський житловий будинок та господарську будівлю, адже існувала реальна загроза розповсюдження на них стихії.

 

На пожежі легке отруєння чадним газом отримав літній господар, який після надання йому медичної допомоги в сільській амбулаторії, від подальшої госпіталізації відмовився.

 

Як з’ясувалося, пожежу помітили сусіди, коли вогонь вже добряче господарював в оселі. Люди відразу поспішили всередину приміщення, де в коридорі біля дверей і виявили вже непритомного потерпілого. Чоловіка передали під опіку медиків місцевого лікувального закладу, які й повернули його до життя.

 

 

 

ТУ МНС у Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.