На Закарпатті наслідки падіння дерев ліквідовували рятувальники (ФОТО)

Повідомлення про падіння дерева, внаслідок якого було призупинено рух автотранспорту на Міжгірському перевалі до рятувальників надійшло о 7-й годині. Бійці МНС державної пожежно-рятувальної частини № 11 за допомогою бензопили розпиляли дерево та звільнили проїжджу частину від його залишків.

 

Того ж дня о 8:50 поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автодороги між селами Свалявка та Оленево (Оленецький перевал) Перечинського району. Тут також знадобилась допомога рятувальників, які о 12:00 повністю відновили рух.

 

О 10:33 поступило повідомлення про аналогічну подію на автодорозі Долина-Хуст с. Сойми Міжгірського району. На місці працювало чергове відділення ДПРЧ-4 смт. Міжгір’я. В 11:30 рух відновили, а через пів години на проїжджу частину тієї ж автодороги впало ще одне дерево, яке заважало проїзду автотранспорту. О 14:00 рух було відновлено.

 

Ще одне повідомлення до служби порятунку «101» поступило о 12:59, тільки тут дерево впало на прохід до житлового будинку, за адресою: м. Берегово, вул. Демянича. Для розчистки було залучено чергове відділення ДПРЧ-12 м. Берегово.

О 15:10 до рятувальників обласного центру за допомогою звернулися жителі вулиці Електрозаводська, що в м. Ужгород. Там також впало дерево на проїжджу частину. За допомогою чергового відділення ДПРЧ-14 о 16:00 рух було повністю відновлено.

 

На щастя внаслідок цих подій постраждалих не було.

 

 

ТУ МНС у Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.