В УжНУ – чергова аварія

Як відомо, періодично дають про себе знати наслідки кричущої безгосподарності у структурі енергозабезпечення будівель університету, допущеної в останні роки.

Як уже повідомлялося напередодні, складна техногенна аварія спіткала економічний факультет, де з ладу вийшла теплотраса, що вела до котельні, розташованої аж за 2 км від самої будівлі.

А цими днями в УжНУ сталася чергова аварія: вийшла з ладу котельня, яка живить теплом 4-й і 5-й гуртожитки, стоматологічний факультет і весь корпус на «бамі». У результаті затоплення котли довелося відключити від газопостачання, щоб уникнути можливого вибуху. Через це понад 2 тисячі осіб залишилися без тепла.

Проблему вдалося вирішити лише завдяки моментальній реакції керівництва університету та налагодженню роботи аварійних бригад: цілу ніч університетські служби усували наслідки аварії. Наразі подача газу відновлена, воду відкачали, котли запустили у роботу. Тож тепло знову подається у студентський гуртожиток та гуртожиток для викладачів.

Водночас керівництву університету доводиться і надалі працювати в посиленому режимі та вживати усіх можливих наслідків для подолання аварійної ситуації. Окрім згаданої аварії, затопило також цокольні приміщення бібліотеки іноземної літератури, що на вул. Високій. Ведуться аварійно-відновлювальні роботи.

Джерело:УжНУ

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.