Житель Виноградівщини погрожує накласти на себе руки

Шокуючий лист надійшов на адресу редакції «Новин Виноградівщини» від читача одного з сіл Виноградівського району. Чоловік обіцяє спалити себе перед «Білим домом» у Виноградові в знак протесту щодо стану справ у місцевій лікарні.

 

Лист адресований українському президентові. Автор розповідає, що звернутися до керівника держави його змусила недоля. Чоловік – удівець, живе з донькою та двома онуками. Так склалося життя.

 

Як стверджує автор, його донька працює в лікарні медсестрою і кожного дня повертається додому зі сльозами на очах через побори, які здійснюються в цьому медичному закладі. Називаються конкретні імена, суми поборів, а правоохоронні органи нібито «кришують» ці безчинства.

 

Автор анонімний, тому редакція не може надрукувати листа з відвертими звинуваченнями, оскільки не володіє конкретними фактами, що їх підтверджують. Та оскільки чоловік у відчаї і заявляє, що готовий вдатися до акту самоспалення перед райадміністрацією, ми звернулися до керівника РДА Т.Д.Граб із проханням прокоментувати цей лист.

 

Як пояснила Тетяна Граб, лист може бути викликаний процесом реформування, який зараз проводиться у райлікарні і який зачіпає інтереси багатьох працівників. З іншого боку, не виключено, що це звичайна провокація.

 

Як би там не було, голова райдержадміністрація просила повідомити через газету, що готова в будь-який зручний час конфіденційно зустрітися з автором надісланого до редакції листа, аби з’ясувати істинність наведених у ньому фактів та, по можливості, допомогти цьому чоловікові і його сім’ї.

 

Джерело:«Новин Виноградівщини»

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.