На Мукачівщині в наслідок ДТП загинула жінка (ФОТО) (ВІДЕО)

Як вдалося дізнатися на місці подій, загинула жінка, яка їхала на велосипеді у бік Мукачева. Офіційно ніхто – ні міліція, ні ДАІ, ні прокуратура – ситуацію не коментують.

За попередньою інформацією, близько 8 години ранку водій авто Skoda Fabia, рухаючись у бік Мукачева, зіткнувся з велосипедистом. Збита жінка опинилася на смузі зустрічного руху.

За свідченням водія вантажівки, яка рухалася з боку Мукачева смугою, на якій лежала жінка-велосипедист, він вже побачив тіло на дорозі та різко загальмував, аби не переїхати її. У результаті – автомобілі,які рухалися позаду вантажівки протаранили її ззаду.

За неофіційною інформацією, за кермом Skoda Fabia був керівник Міжгірського райвідділу міліції Юрій Пеца (призначений у березні 2011 року). Те, що за кермом Skoda був працівник міліції, підтвердили і правоохоронці на місці подій.

У ці хвилини та місці працюють спеціалісти, прибули керівники Мукачівської міліції та прокуратури. Відтак незабаром планується, що саме прокуратура надасть офіційні подробиці ДТП.

Разом з тим, у зв’язку з ДТП на трасі Київ-Чоп під Мукачевом (від с.Іванівці до с.Лавок, а це понад 10 км) утворився величезний затор. Рух регулюють працівники ДАІ, пропускаючи автомобілі тільки однією смугою.

 

 

 

 

[media=http://www.youtube.com/watch?v=NQS9rjo8Cuw]

mukachevo.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.