ДАІ Закарпаття перевіряло якість дорожного покриття гірських районів (ФОТО)

На сьогоднішній час головною причиною аварій стають не водії чи пішоходи, а незадовільний стан дорожнього полотна. Якщо брати до уваги не тільки порушення дорожнього покриття і слизькі дороги в зимовий час, а й відсутність розмітки, «кишень» для громадського транспорту, розгінних смуг, регульованих перехресть, то кожне друге ДТП можна віднести на предмет «поганих доріг». Свалявські правоохоронці постійно вживають заходів по виявленню причин та умов, що створюють аварійність на дорогах Свалявського та Воловецького районів.

 

Днями працівники ВДАІ Свалявського РВ (з обслуговування Свалявського та Воловецького районів) УМВС провели позачергове обстеження вулично-дорожньої реального стану її утримання в зимовий період 2013 року. До даного обстеження було залучено представника філії «Свалявський райавтодор» - ДРП „Воловець”.

В результаті проведеної роботи було виявлено ряд суттєвих недоліків які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху. Крім цього по даним дорогам цілодобово рухається пасажирський транспорт та пішоходи. Таким чином в будь-який час можна очікувати дорожньо-транспортні пригоди не лише з матеріальними збитками, а й з важкими наслідками для життя та здоров’я громадян.

 

За результатами проведеного обстеження на усунення виявлених недоліків до відповідних організацій було видано ряд приписів, Відділенням ДАІ Свалявського РВ УМВС також було притягнуто до адміністративної відповідальності одного посадовця.

 

Для відповідного реагування поінформовано райдержадміністрації та прокуратуру Свалявського та Воловецького районів надано пропозиції щодо розгляду питання стану утримання вулично-дорожньої мережі та виділення коштів на ліквідацію ям на дорогах.

 

 

 

Вікторія Кіяк, Свалявський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.