Правоохоронці Рахівщини затримали телефоного крадія

До рахівських правоохоронців, ось уже втретє, за крадіжку потрапив днями мешканець села Кваси Рахівського району. Цього разу колишній «зек» обікрав свого приятеля.

До дільничного інспектора міліції Василя Максим’юка із заявою звернувся 56-річний мешканець села Кваси. Чоловік розповів, що в нього пропав мобільний телефон і 50 гривень. А напередодні до нього в гості приходив знайомий, просив горілки, щоб похмелитися, або грошей на випивку. Господар відмовив, оскільки той ще не віддав йому попередні борги, та вийшов з кімнати, а повернувшись, помітив пропажу.

Дільничний відразу знайшов вказаного чоловіка, ним виявився 29-річний мешканець Квасів, що вже неодноразово засуджувався за крадіжки. Зловмисник зізнавався у скоєному та розповів, що, скориставшись відсутністю господаря, викрав мобільний телефон і гроші, що знаходилися на шафі, та непомітно вийшов з будинку.

Крадій добровільно віддав правоохоронцям мобільний телефон, та все ж за такі протиправні дії йому доведеться понести відповідальність. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Олеся Чайковська,

Рахівський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.