Губернатор Закарпаття представив нового очільника Свалявщини

У вівторок, 2 липня, очільник краю Олександр Ледида представив колективу Свалявської районної адміністрації новопризначеного голову – Івана Івановича Дрогобецького.

Перед тим, як зачитати розпорядження Президента України про призначання на посаду голови Свалявської райдержадміністрації Івана Дрогобецього, Олександр Ледида відзначив, що за соціально-економічними показниками Свалявщина сьогодні посідає 3 загальне місце в області. Зважаючи на туристично-рекреаційну привабливість району, в подальшому такі показники тільки зростатимуть.

- Переконаний, що новопризначений керівник – Іван Дрогобецький докладе максимум зусиль, щоб зберегти та примножити позитивні напрацювання. Новий керівник – нові досягнення, тому бажаю успіху у роботі голові та всьому колективу, - зазначив Олександр Ледида.

- Знаю, що зможемо вивести Свалявський район на високий рівень розвитку. Сподіваюся на Вашу відданість роботі та підтримку, - звернувся до колективу Іван Дрогобецький.

Довідково: Дрогобецький Іван Іванович народився 16 жовтня 1970 року у селі Арданово, Іршавського району. Освіта вища – закінчив Національний університет «Юридична академія імені Ярослава Мудрого» за спеціальністю «Правознавство». Загальний стаж роботи – 23 роки 04 місяці, стаж державної служби – 13 років. До призначення головою Свалявської РДА працював головою Полянської сільської ради.

 

Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.