Закарпатська ОДА заявила про покращення по заборгованості

 Про це йшлося під час селекторної наради з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат, що відбулась у середу, 10 липня, під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича.

 

- Приємно відзначити, що в області значно покращилася ситуація щодо виплати заборгованої заробітної плати, - зазначив Михайло Попович. – Так, станом на 1 липня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, організаціях, установах області становить 8,8 млн. грн. За місяць борг зменшився на 491 тисячу гривень, або 5,3 відсотка, а з початку 2013-го – вдалося скоротити заборгованість на 1,7 млн. грн., або 16,5 %.

 

Щодо економічно активних підприємств області, борг сьогодні становить 1,9 млн. грн. і порівняно до попереднього місяця зменшився на 490,5 тис. грн. (20,4%). Борг економічно неактивних підприємств становить 76,8 тис. грн. і порівняно до попереднього місяця зменшився на 1,5 тис. грн.

 

Під час селекторної наради із представниками районів було обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення по кожній із адміністративних одиниць.

 

Прес-центр ОДА.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.