Мукачівські депутати внесли зміни до бюджету

У роботі сесії взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та служб району, правоохоронних органів,  селищні та сільські  голови.

 

Засідання традиційно розпочалось із Державного Гімну України та привітання іменинників. Зокрема, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло та голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар  привітали ювілярів, які відсвяткували свої дні народження у міжсесійний період.

 

Далі народні обранці затвердили перелік питань та регламент роботи. У ході засідання  депутатами одностайно погоджено зміни до проектів рішень районних програм, як наслідок, прийняті наступні рішення:

 

- про внесення змін до «Програми забезпечення питною водою населення Мукачівського району на період 2006-2020 роки»;

 

-  про внесення змін до кошторису витрат для реалізації Програми розвитку освіти на 2012 рік;

 

-   про внесення змін до Програми  розвитку  земельної реформи Мукачівського  району на 2012-2015 роки.

 

Знайшов схвальну підтримку у депутатів і проект рішення «Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 30.12.2011 №169  «Про районний бюджет на 2012 рік» (із змінами від 09 лютого, 31 травня  2012 року), з яким народних обранців ознайомила начальник фінансового управління І.Бисага.

 

Прийнято рішення: «Про районний комплексний план заходів із забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2012 рік».

 

А також, ухвалено земельні питання, зокрема:

 

-  про погодження надання мисливських  угідь у користування громадській організації «Мукачівське районне товариство мисливців та рибалок «Стара Гора»;

 

-   про погодження надання мисливських угідь у користування громадській організації «Мукачівське районне товариство мисливців та рибалок «Сокіл»;

 

- про погодження надання мисливських угідь у користування приватному підприємству «Сигіт»;

 

-   про погодження надання мисливських угідь у користування громадській організації товариство мисливців і рибалок «Зелений клен».

 

Насамкінець депутатами прийнято рішення стосовно надання грошової допомоги відповідним категоріям мешканців району.

Джерело:Мукачівська районна рада

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.