«Український вибір» оселився в Ужгороді (ФОТО)

 

Мережа регіональних осередків Громадського руху «Український вибір» продовжує розширюватися. Так, 5 серпня 2013 року в Ужгороді був освячений офіс Закарпатського обласного осередку «Українського вибору». Нове приміщення організації по вулиці Собранецькій, 16 освятив протоієрей Михаїл, настоятель мукачівського Свято-Михайлівського храму.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Закарпатської організації «Українського вибору» депутат Мукачівської міської ради Іван Чубирко, який побажав активістам Руху плідної праці. На відкритті були присутні представники «Українського вибору» з усіх районних осередків області. Не оминули свято і поважні гості. Так, на відкриття прибули представники центрального апарату з Києва – перший заступник керівника штабу, керівник напряму організаційної розбудови Андрій Павленко та міжрегіональний координатор, керівник планового відділу, координатор з роботи із всеукраїнськими тематичними клубами Євген Бакланов, керівники інших громадських організацій області та представники мас-медіа.

 

Під час презентації нової організації Іван Чубирко розповів про пріоритетні напрями роботи «Українського вибору» — федералізацію регіонів, відстоювання права на референдум та подвійне громадянство.

 

Варто зауважити, що відкриття офісу було реалізовано вкрай швидко — активісти «Українського руху» вирішили в такий спосіб зробити подарунок до дня народження свого лідера — Віктора Медведчука, який він буде святкувати 7 серпня.

 

 

Український вибір

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.