Управління Державної інспекції сільського господарства у Закарпатській області має нового начальника

У середу, 21 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида представив колективу новопризначеного начальника Державної інспекції сільського господарства у Закарпатській області Василя Козака.

Представляючи колективу нового начальника, Олександр Ледида наголосив: інспекція робить перші кроки у своїй діяльності, та не зважаючи на це, її працівники повинні повністю та якнайкраще виконувати свої функціональні обов’язки. Тож голова Закарпатської облдержадміністрації побажав новопризначеному очільнику плідної співпраці з новим колективом. Василь Козак, у свою чергу подякував за довіру та наголосив: у роботі розраховує на підтримку колективу та керівництва краю.

 

Довідково: Василь Козак народився 5 січня 1981 року в с. Дубринич Перечинського району. У 2007 році закінчив Київський університет права Національної академії наук України, факультет «Правознавство». А у 2010 році отримав другу вищу освіту: закінчив Тернопільський національний університет за спеціальністю «Фінанси», здобув кваліфікацію спеціаліст з фінансів. Працював юрисконсультом Закарпатського обласного відділення Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України»; заступником начальника юридичного відділу «Закарпаттяобленерго»; директором приватного підприємства «Укрелектробуд». До призначення на посаду працював радником голови Закарпатської облдержадміністрації.

Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.