Андрій Шевченко приєднався до партії Наталії Королевської (ВІДЕО)

 Український футболіст Андрій Шевченко приєднався до команди партії Наталії Королевської "України - Вперед!". Таку заяву він зробив в суботу під час відвідування разом з лідером партії Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату в Київській області, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-служба партії.

"Я хочу реалізувати себе в політиці, поділитися тим досвідом, який отримав у Європі, зробити щось для своєї країни. Я прийняв рішення приєднатися до команди Наталії Королевської, тому що "Україна - Вперед!"- це партія майбутнього, це партія молодих лідерів, це певний вибір між минулим і майбутнім. У політиці я планую підтримувати соціальну сферу і спорт, адже мій головний девіз - в здоровому тілі здоровий дух!", - зазначив футболіст.

У свою чергу, лідер партії "України - Вперед!" підкреслила, що Шевченко - гордість України.

"Ми вдячні йому за те, що він став пліч-о-пліч з нашою командою, командою нового покоління політиків. Зараз прийшов час, коли потрібно працювати на країну і на людей. Він зробив свій вибір на користь політики майбутнього, політики нової якості. Для нас це дуже важливий вибір, і я вірю: разом, однією командою, єдиною силою ми зробимо все, щоб Україна рухалася вперед!", - сказала вона.

Під час візиту Королевська та Шевченко поспілкувалися з вихованцями школи-інтернату, яку спортсмен підтримує протягом багатьох років, передали їм подарунки, оглянули приміщення і територію школи.

http://gazeta.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.