Увага! Зрадник батьківщини! (ФОТО)

Зовсім недавно читачі нашого сайту мали змогу ознайомитись зі зверненням самопроголошеного "Прем’єр-міністра" Республіки "Підкарпатська Русь" - Петра Гецка до Президента Росії - Володимира Путіна, яке звучало наступним чином: «Сегодня русины края не хотят входить в состав такой Украины, где назревают галицкие нацистские беспорядки, угрожающие русинам этническими чистками. Мы, русины, как и все жители Закарпатья, имеем все международные правовые основания обратится к Вам, господин Президент, для признания восстановленной государственности Республики Подкарпатская Русь, проведения на это время миротворческой операции и нейтрализации галицкого нацизма в Закарпатье. Миротворческая роль России в мире чётко прояснилась при решении сирийского кризиса. Верим, что миротворческая роль Российской Федерации на Украине будет также успешной и в интересах страны».

Зараз цей діяч знаходиться в столиці Росії, де проживає в квартирі, яку отримав від Володимира Путіна за те, щоб розвивати з Москви сепаратиський рух на території Закарпаття. Адже, і сьогодні, Гецко має соратників на Закарпатті, одним з них є одіозний священник - отець Сидор, який за сепаратизм уже відповідав перед законом та отримав умовний термін покарання.

Біографічні дані

Петро Гецко. Народився 1 січня 1965 року в с.Кушниця, Іршавського р-ну, Закарпатської області в багатодітній сім'ї, восьмий та наймолодший. Після закінчення Кушницькії СШ в 1981 році, працював каменярем в будівельному управлінні № 52 тресту " Львовжілстрой". У 1983 році був призваний на дійсну військову службу в повітряно-десантні війська. Служив в Прибалтиці та Молдавії. Кандидат у майстри спорту з самбо. Після служби в армії вступив до Московського інженерно-фізичного інституту на факультет автоматики та електроніки, отримав освіту інженера системотехніка. Працював у Києві в АТ " Росток". З 1997 року очолює громадську організацію " Зайнятість". У русинському русі з 1996 року. На II Європейському Конгресі Підкарпатських Русинів обраний прем'єр-міністром уряду Республіки Підкарпатська Русь.

 

"Анонс Закарпаття"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.