Сидор та Гецко - п'ята колона Путіна на Закарпатті (ФОТО)

Якщо розглянути політичний шлях закарпатського священослужителя Дмитра Сидора, то можна зрозуміти, що пан Дмитро завжди займав антиукраїнську позицію не тільки в пустих балачках, але й в конкретних діях. Насамперед, це спостерігалось в 2006 році, коли Сидор повязав себе з українофобкою Наталією Вітренко та балотувався від її блоку у Верховну Раду України. Наступним кроком путінської "шістки" щодо знищення України було проголошення незалежності "республіки Подкарпатської Русі" в столиці Білорусії Мінську 1 грудня 2008 року.

Також Дмитро Сидор відомий різкими і провокативними заявами, зокрема, щодо «геноциду русинів Україною». Це святий отець неодноразово заявляв іноземним ЗМІ та постійно говорить про це прихожанам своєї церкви. У 2008 році за фактом діяльності «Сойму підкарпатських русинів» Служба безпеки України порушила проти Дмитра Сидора кримінальну справу в зв'язку з «зазіханнями на територіальну цілісність України» Згодом справа була передана до суду. 19 лютого 2012 року Ужгородський міськрайонний суд за частиною 1 статті 110 Кримінального кодексу України («посягання на територіальну цілісність і недоторканість України») присудив йому три роки позбавлення волі (умовно, з відтермінуванням на два роки) та сплату штрафу у сумі 1840 гривень.

Цей вирок, якнайменше можна вважати "смішним", тому просим компетентні органи переглянути справу закарпатського сепаратиста Дмитра Сидора.

Якщо вже викласти повний образ Сидора, то в Ужгороді нікому не секрет, що піп полюбляє дорогі автівки (Мерседес, Ауді), розкішне життя, кошти на яке беруться не зрозуміло звідки, але є ще й факт того, що православна церква, яку очолює Дмитро Дмитрович, будується близько 20 років і до цьго часу не добудована.

Ми не маємо права забувати, що в 2008 році, коли Сидор в столиці братської Білорусії Мінську, оголосив незалежність "Підкарпатської Русі", тоді ж було назначенно уряд "республіки", який очолив агент ФСБ Петро Гещко. Ми небудем вам нагадувати, де проживає Гецко та де його останній раз бачили, з чієї руки він їсть, та які небелиці він говорить центральним російським телеканалам та представникам Інтернет ЗМІ. Нагадаєм одне, що Анонс Закарпаття разом з патрітами Закарпаття оголошує грошову винагороду тому, хто зуміє привести Петра Гецка в правоохоронні органи України. Сума винагороди буде розголошена в найблищі дні.

 

Слава Україні!

Анонс Закарпаття 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.