ГО «Єдине Закарпаття» звертається до губернатора Закарпаття

ГО «Єдине Закарпаття» звертається до Голови ОДА Валерія Валерійовича Лунченка з проханням, перед тим як призначати голову Перечинської РДА кандидат на дану посаду повинен представити программу розвитку району і затвердити програму перед громадою.

Перечинський район є найменшим за територією та населенням. Район має високий природно-рекреаційний і курортний потенціали. На його території знаходяться об’єкти природно-заповідного фонду, зокрема: Державний заказник “Соколові скелі”, у басейні р. Шипот державний гідрологічний пам’ятник-водоспад у с. Т.Поляна. В с. Т-Ремета знаходиться історична пам’ятка ХІХ століття – це пам’ятно-чавунна плита листоноші Фекеті, а в м.Перечин – його бронзовий пам’ятник.

Район відноситься до найбільш екологічно чистих регіонів області. Даний регіон має великі перспективи і з хорошим керівником Перечинський район може стати хорошою туристичною візитівкою Закарпаття. Протягом останніх років ніхто не звертав особливої уваги на розвиток даного району. Зараз ситуація в районі досить складна.

Саме тому Перечинський район потребує досвідченого та впевненого в своїх діях керівника, який буде працювати на благо рідного краю.

Кандидат на дану посаду повинен відповідати таким вимогам:

1) бути уроджинцем району;

2) не має мати корупційного минулого;

3) повинен винести на обговорення громади программу розвитку району на 2 роки;

4)повинен представити команду яка буде виконувати програму розвитку району та погодити її з громадою.

 

 

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в прес-службі ГО «Єдине Закарпаття»

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.