Балога встретился с вдовами бойцов АТО (ФОТО)

Об этом закарпатский нардеп Виктор Балога написал на Фейсбуке.

" Сьогодні мав зустріч з вдовами бійців АТО. У Мукачеві їх десятеро.

Скажу одне – я б дуже хотів, щоб наш прем’єр-міністр спустився з 7-го поверху будинку уряду на вулиці Грушевського і подивився в очі таким жінкам. Бо виголошувати пафосні промови про війну – це не так складно, як говорити з вбитими горем матерями, у яких війна забрала чоловіків.

Просто, якби керівник уряду хоча б деколи говорив з вдовами АТО, можливо в цій країні перестали б красти. Бо життя цих жінок схоже на пекло – на руках по двоє-троє дітей, без стабільного доходу, без житла, люди скитаються по гуртожитках і орендованих квартирах. Мало того, що декому з них треба пояснити своїм дітям, що тата більше ніколи не буде, так ще й немає грошей і даху над головою. А цих дітей ще треба якось виховати і вивести в люди. Навіть при живому чоловікові це не просто у наш час. А без нього? Просто жах.

Звичайно, ми жінок наших героїв у біді не залишимо. Ми це питання вирішимо і у них буде своє житло. Але, чи може хтось гарантувати, що вдови бійців АТО в Тернополі, Луцьку, Миколаєві, Харкові теж будуть мати дах над головою? Питання риторичне.

Тому я говорю, що держава завжди повинна ставитися до наших бійців так само пильно, як коли їх мобілізують в Збройні сили. Бо як тільки призивати – так знайдуть і тебе, і всіх твоїх родичів. І перші особи держави можливо навіть особисто проведуть тебе в армію. А як тільки, не дай Боже, з тобою щось сталося – відвертаються усі. І в першу чергу – ті, хто так пафосно говорить про війну на всіх телеканалах." - пишет Балога.

Анонс Закарпатья


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.