З четверга в Ужгороді має відновитися ремонт Швабської

 Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов пояснив, чому ремонтні роботи водних комунікацій на вулиці Швабській, тривали не 2 дні, як було обіцяно, а більше тижня. «Тривалість ремонтних робіт була пов’язана з тим, що тут десятки років виконували різні роботи галузеві служби, і роботи ці не були нанесені на карту. Тепер ліквідовуємо наслідки. Тому й виконали роботи на тиждень пізніше», -пояснив мер на прес-конфернеції, яка відбулася сьогодні, 31 серпня.

 

Нині Швабська готова до подальших робіт, однак її не закривають лише тому, що тривають роботи на Мукачівській.

 

«Там працюють Облавтодор та підлеглі фірми. Станом на сьогодні на Мукачівській зроблений вирівнюючий шар, замінено стовпи освітлення з правого боку (якщо їхати в бік переїзду). В понеділок міняємо стовпи на лівому боці, а асфальтування, якщо прийде бітум з Кременчука, продовжиться від завтра. В середу вулиця має бути перекрита асфальтом повністю. Потім беремося за розмітку і правий бік тротуару».

 

Втім, Погорєлов визнав, що терміни виконання всіх робіт складно спрогнозувати. «Але все зробимо. Я дав завдання, щоб план виконання робіт по Швабській був у мене на столі. Швабську перекриють у четвер, якщо все буде добре, - пообіцяв мер.

 

uzhgorod.in

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.