Мосийчук требует от Яценюка уволить главного таможенника Закарпатья

Об этом на Фейсбуке сообщил нардеп Игорь Мосийчук.

"Змушений зробити офіційну заяву і висловити незгоду з колегами народними депутатами членами тимчасової парламентської слідчої комісії по Мукачівським подіям. Справа в тому, що на останньому засіданні ТСК по Мукачево колеги почали захищати від звільнення з посади керівника Закарпатської митниці Романа Крутяка. І це при тому, що за рішенням прем'єр-міністра Арсена Яценюка мають бути звільнені всі без виключення працівники митниці цього регіону. Колеги як аргумент на користь Крутяка стверджують, що він тільки напередодні кривавих подій в Мукачево був призначений на посаду керівника митниці.

Це правда але не вся, бо саме призначення Крутяка стало каталізатором кривавих подій в Мукачево. Після призначення Роман Крутяк розпочав активну боротьбу з контрабандою, було порушено ряд кримінальних справ. Все ніби то правильно, але є одне але. Всі кримінальні справи були порушені проти людей народного депутата Віктора Балоги і жодної проти людей народного депутата Ланьо в кримінальних колах більш відомим під кличкою "Блюк". Саме ця вибірковість і стала причиною стрілки між бійцями "Правого сектора" які співпрацювали з Віктором Балогою і людьми Ланьо "Блюка". На Закарпатті знаючі люди в один голос стверджують, що за призначенням Крутяка на посаду головного митника регіону стоїть Ланьо "Блюк" який нібито давав хабар за це призначення.

Хабар не хабар, а залишати Крутяка на посаді - це залишати міну уповільненої дії під стабільністю в цьому регіоні яка рано чи пізно знову вибухне і можливо ще сильніше ніж цього разу в Мукачево.

Саме тому я звертаюсь з окремою думкою від інших членів ТСК до премєр-міністра України з вимогою все ж таки звільнити пана Крутяка з займаної посади головного митника Закарпаття." - пишет Мосийчук.

Анонс Закарпатья


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.