Нардеп Пацкан не признает, что кровь у парламента пролилась из-за таких предателей как он

Это можно понять из последней записи на Фейсбуке закарпатского нардепа из "БПП" Валерия Пацкана.

" - Те, що відбулося під стінами Верховної Ради, стало наслідком прагнення радикалів пропіаритися за будь-яку ціну. Сьогодні ціною їхнього непомірного бажання влади стали поранення, зокрема й дуже важкі, десятків нацгвардійців (повідомляють вже про 100 постраждалих), багато хто з яких, до речі, пройшли АТО. Завтра бездумне прагнення влади може втопити Україну в громадянській війні.

Сутичка біля парламенту закономірна, зважаючи, як довго перед сьогоднішнім днем людей «накручували», розказуючи їм, що голосування за децентралізацію є зрадою українських інтересів.

Неодноразово говорив і повторю знову: зміни до Конституції, які ми прийняли сьогодні в першому читанні, спрямовані винятково на мир в Україні. І саме ті, хто виступає проти них і закликає відкрито воювати з Росією, прагнуть дестабілізації в державі, а можливо й її цілковитого знищення. Саме вони хочуть, щоб українські солдати тисячами гинули на Донбасі, зіткнувшись віч-на-віч з російською армією та залишившись без підтримки наших західних союзників.

На жаль, голосували проти змін і окремі закарпатські народні обранці, які спочатку заявляють про те, що край має бути більш незалежним від Києва, але потім не голосують за таку можливість.

Зараз радикали заявляють, що вони непричетні до вибуху гранати. Однак навіть якщо це так, то вони створили чудові можливості для того, щоб хтось цю гранату кинув. І вже не настільки важливо, хто саме це був – радикальний активіст чи шпигун Росії – трагедія трапилася.

Зранку я вітався з ними, з цими хлопцями. Я і мій колега Роберт Горват щоранку вітаємося й спілкуємося з ними. Всі вони були живі й здорові. Вже за кілька годин багатьох з них змушені були рятувати медики. І сталося це не в Станиці Луганській, Широкиному, Авдіївці, де наші бійці захищають країну від ворога. Це сталося в столиці України. Саме тут поранення отримали, зокрема й 10 ветеранів АТО (!).

P.S. Як повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, один із поранених правоохоронців помер. Ця трагедія в мирному Києві залишиться гріхом на душі всіх недалеких політиків, які напередодні місцевих виборів готові в буквальному сенсі йти по трупах." - пишет Пацкан.

Напомним, закарпатский нардеп от БПП Валерий Пацкан, был одним из этих депутатов, которые голосовали за предательские законы.

Анонс Закарпатья


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.