"Правый сектор" требует освободить политических заключенных из Закарпатья (ФОТО)

Об этом пресс - секретарь "Правого сектора" Закарпатья Галина Кундик написала на Фейсбук.

" - Володимир Бурча (друг "Скрудж") - політв"язень режиму Порошенка-Авакова.

Ви не знайдете в Україні людей у футболках з надписом "Свободу Скруджу!", навіть плакату такого ніде не побачите. Не знайдете його прізвища у списках сучасних політв"язнів. Не побачите під дверима лікарні, де його, пораненого, НЕ лікують, нікого, хто хоче передати продукти хворому Герою. Країна за 2 місяці забула про його існування. Це ТАК, на вашу думку, повинно бути?

А "Скрудж" про країну не забував. Жбурляв "коктейлі" на Майдані. Воював у найгарячіших точках Донбасу. Жертвував ДЛЯ УКРАЇНИ всім! А ви не пожертвуєте для нього годиною свого часу, щоб прийти і підтримати його на суді.

"Скруджа", попри його серйозний і грозний вигляд, люблять всі! Знайомі, друзі його кличуть "Володьком". А Володько завжди на всіх кричить! Кричить, лається, а всі й так бачать позаду його строгої маски - людяність, доброту, щирість.

Як дружина "Скруджа", як речник "Правого сектору" Закарпаття і як замісник комбата 1-го батальйону ДУК ПС друга "Чесного", я впевнено заявляю: ВОЛОДИМИР БУРЧА, ЯК І РОДІОН ГОРБЕНКО, РОМАН МУНЧАК І СЕРГІЙ ДЕЯК СИДІТИ НЕ БУДУТЬ! По-доброму - значить, по-доброму. Ні - тоді по-поганому. Хлопці - Герої, а не терористи!

Слава Україні! А Героям - Слави не треба, але треба свободу!" - пишет Кундик.

Анонс Закарпатья


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.